Kamera kiegészítők:BHG f-2410

Profi videó konvertáló
Ár: 17.000.-Ft + ÁFA
Leírás:

Videójel konvertálása a szabvány Tv UHF frekvencia sávjára, ezáltal a rögzítők képe a TV készülékek szabvvány antenna bemenetére is köthetőek, beállított csatornán „fogható”

BNC-VGA átalakító

VGA átalakító kamerához
Ár: 18.700.-Ft + ÁFA
Leírás:

BNC-VGA átalakító. a szabvány kompozit videójelet alakítja át VGA jellé. Választható felbontások a VGA oldalon : 1024x768@60Hz / 1024x768@75Hz / 1280x1024@60Hz

Földhurok leválasztó modul

Földhurok leválasztó
Ár: 4.800.-Ft + ÁFA
Leírás:

Földhurok leválasztó modul, alkalmazható mind kamera mind rögzítő oldalon. Megszünteti a földhurok okozta hullámzást és zavart a képen. Alkalmazható minden analóg rendszerben.

Villámvédő

Villámvédő kamerákhoz
Ár: 4.800.-Ft + ÁFA
Leírás:

Villámvédő. Alkalmazható minden fémházas főleg ipari környezetben lévő kamerák esetében. Az esetleges villámkárok mely az egész rendszert tönkreteheti, ezzel kivédhető.

Beltéri infra fényvető

Beltéri kamera infra fényvető
Ár: 17.900.-Ft + ÁFA
Leírás:

Használható beltérben, minden olyan kameránál, mely érzékeny az infra fény hullámhosszára. Alkalmazásával nagyságrendi minőségjavulás érhető el az éjszakai felvétel minőségében. „Mintha nappali fény mellett látna a kamera”

Specifikáció:

Kültéri infra fényvető

Infra fényvető kültérre
Ár: 21.900.-Ft + ÁFA
Leírás:

Használható kültérben, minden olyan kameránál, mely érzékeny az infra fény hullámhosszára. Alkalmazásával nagyságrendi minőségjavulás érhető el az éjszakai felvétel minőségében. „Mintha nappali fény mellett látna a kamera”

Specifikáció: