Távfelügyeleti megoldások

Az általunk telepített Paradox központ család igen magas technikai színvonalat képvisel, melynek eredménye képen a vezérlő panel beépített telefonhívóval rendelkezik.

Ezen keresztül riasztáskor a rendszer képes jelzéseket küldeni.

Amennyiben a védendő objektumban van vezetékes analóg telefonvonal, közvetlen ráköthető a riasztó rendszer.

A telepítéskor megadott telefonszámot hívja a rendszer, mely sikertelen hívás esetén a folyamatot még háromszor megismétli. Sikeres telefonkapcsolat létrejöttekor szirénahang imitáció hallható, innen tudván a riasztó hív minket.

Abban az esetben, ha nincs analóg telefonvonal az épületben, lehetőség van GSM személyhívót alkalmazni.

Ilyenkor az Ügyfél által biztosított hálózat független kártyát aktiváljuk a modulba, mely innentől kezdve a beüzemeléskor megadott telefonszámokra hívást/SMS küldést generál. A riasztás jelzés könnyebb behatárolásához SMS- ben a riasztást kiváltó zóna nevét is küldi a rendszer.

Kártya független GSM modul ára telepítéssel együtt:
29.000 Ft + Áfa

Abban az esetben, ha úgy dönt erre szakosodott őrző/védő cég lássa el a riasztás jelzések felügyeletét, arra is van lehetőség. Cégünk szerződött partnere a Multi Alarm ZRT. távfelügyeleti üzletágának. Aktuális akciónk keretében rendszercsatlakozási díj felszámítása nélkül üzemeljük be a távfelügyeleti szolgáltatást. Önnek semmilyen egyéb utánajárása nincs, minden szükséges iratot, beállítást, teszteket kollégáink a helyszínen elvégeznek. Ennek költségét cégünk átvállalja, azaz a fizetendő összeg 0,- Ft

Sikeres próbajelzések küldése/fogadása után, elköszönésünkkor a riasztó rendszere által küldött jelzéseket a távfelügyelet már képes feldolgozni, azokra szükség esetén intézkedni.

2014. évi távfelügyeleti díjak:

Lakossági partner ár - járőr kivonulással Budapest és Pest megyében:
4.300 Ft + Áfa
Üzleti partner ár - járőr kivonulással Budapest és Pest megyében:
5.900 Ft + Áfa